Pásztortűz Egyesület

Kultúráról és értékekről szabadon...

 

Bemutatkozás

Programjaink

Galéria

Sajtóvisszhang

Pásztortűz Hungarikum Klub

Alapszabály Közhasznúság

Gyere közénk

Tudástár, adatbázis

 

 

 

 

Gyere közénk, legyél tagtársunk:

Ha egy jó társaságban, kultúráról, néphagyományokról akarsz többet tudni, elmélkedni, beszélgetni, akkor köztünk a helyed. Keresd a kapcsolatot a Pásztortűz Egyesület tagságával, szervezőivel!

Csatlakozz hozzánk, együtt többre megyünk!

Céljaink:

-Társadalmi öntevékenység és közösségi élet kibontakoztatása.

-Kulturális, népművészeti, irodalmi, néprajzi, történelmi, helytörténeti, honismereti, sport, művészeti, zenei, műszaki, természettudományos alkotó tevékenységet végző független gondolkodású, pártokhoz nem köthető emberek összefogása.

-Kulturális, művészeti, zenei, irodalmi, néprajzi, történelmi, helytörténeti, műszaki, természettudományos, honismereti műhelymunkák, vitaestek, előadások, műsorok szervezése és megtartása, esetenként más intézményekkel és egyesületekkel együttműködve.

-Kapcsolatteremtés a hasonló célkitűzéssel alakult társadalmi szervezetekkel, és a város érdeklődő befogadó közönségével.

-Pártsemleges rendezvényeken való részvétel.

-Kiadványok szerkesztése, kiadás.

Terveink:

- Nem akarunk világot váltani, csak egyszerűen hallani, beszélni szeretnénk, valódi kulturális, történelmi, néprajzi értékeinkről.

- Előadások, vitafórumok, beszélgetések megszervezése és lebonyolítása a magyar kultúráról, alakítóikkal, alakítóikról és alakulásáról.

- Ismeretterjesztés.

- Kiskunhalas és régiója néphagyományainak megismerése és megismertetése.

 

 

Impresszum

Támogatóink

Fórum

Linkek